Rólunk

Csapatunk négylábú és kétlábú tagjai is abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy szenvedélyük a munkájuk is egyben. Hobbiszintről professzionális színvonalra fejlesztettük a kutyák alkalmazását különféle célokra, megtartva közben életvidámságunkat, mosolygós kedvünket.


Küldetésünk

A kutya-ember kapcsolatban rejlő fantasztikus lehetőségeket megmutatni a világnak. Ezeket a lehetőségeket felhasználva segíteni az embereknek a fejlődésben, tanulásban, szórakozásban, az életminőség javításában.


A csapat


Dr. Varga Orsolya

ügyvezető
állatorvos, biológus, segítőkutya-kiképző

 

Mint segítőkutya-kiképző biztosítom, hogy a kutyáink magas szinten képzettek legyenek, és minden elvárásnak megfeleljenek.

 

Mint állatorvos biztosítom, hogy a kutyáktól semmiféle betegséget ne kaphassanak el ügyfeleink.

 

Mint biológus biztosítom, hogy a tudományos háttér adott legyen a munkánkhoz.

 

Mint ügyvezető biztosítom, hogy a csapatom tagjai is ugyanazon professzionális elvek mentén dolgozzanak, mint én.

Dobák Orsolya

tréner

 

Trénerként specialitásom a szervezetépítés, átalakítás, vezetői készségfejlesztés. Az én dolgom a kutyafelvezetőkkel együttműködve a tréningfeladatok kidolgozása, és a tréningek irányítása. Meggyőződésem, hogy a kutyák segítségével egy újszerű, hatékony és élvezetes programban lesz része ügyfeleinknek.

Dobák Eszter

tréner

 

Élményalapú, tapasztalatra épülő tréningekkel, az ezekhez kapcsolódó módszerekkel foglalkozom. Ha csapatépítésről, élményprogramról van szó, akkor velem fognak találkozni a kedves ügyfelek, mint trénerrel.

Kerényi Kata

kutyafelvezető, pedagógus

 

„Moss” kutya velem ugrabugrál a pályán a különböző kutyasport-bemutatókon, illetve a gyerekrendezvények lebonyolításában is segítségére vagyok a csapatnak. Másik szakterületként nehezen kezelhető gyerekekkel foglalkozom, ahol szintén jól alkalmazható a kutyás terápia, mint motiváló, fejlesztő eszköz.

Szili Gabriella

kutyafelvezető, fotós, pedagógus

 

„Luna” és „Lara” kutyák az én irányításom alatt dolgoznak, illetve az összes kutyánk nagyon tehetséges modellje fotóimnak. Pedagógusként is dolgozom egy általános iskolában, ahol Lara segítségével a matekórák minden ötödikes gyerek kedvencévé váltak.

Ludányi Andrea

pedagógus

 

Nagyon régóta dolgozom együtt Orsival a pilisjászfalui általános iskolában. A „kutyás órákon”, a kutyás terápia módszereit kicsit átalakítva, ép gyerekek oktatásában, nevelésében alkalmazzuk a kutyákat. Pedagógusi tapasztalatomat kamatoztatom a gyerekrendezvényeken is, ahol a foglalkozások irányítása a feladatom.


Kutyák

Beni

Ő a legrégebbi motoros a négylábú csapatban. Tapasztalatából adódóan ő a legsokoldalúbban alkalmazható kutyánk. Legyen szó akár csapatépítésről, akár gyerekrendezvényről, akár terápiáról, ő mindenütt helytáll kissé sztoikus stílusával.

Mila

Ő a legfiatalabb csapattag, még nem érte el az egyéves kort. Ennek megfelelően nagyon lelkes, néha kissé szeleburdi, sokszor bohóckodik kicsik és nagyok örömére.

Moss

Moss a kutyasport-bemutatóink sztárja. Akár dogdancingről, akár frizbiről van szó, ő tudja a leglátványosabb trükköket.

Luna

Ő a mi kis barikánk göndör szőrével és érzékeny lelkével. Terápiás és kutyasport-bemutató vonalon is dolgozik. A gyerekek kedvence, mivel nekik is szót fogad, pörög, forog, ugrik a vezényszavukra.

Mokka

Larával együtt képviseli a csokoládészínű labradorokat csapatunkban. Nagyon strapabíró és lelkes, bár néha túlzott önállóságával tüntet.

Lara

A „csokirészleg” másik tagja, aki még fiatal, és akárcsak Mila, egy kicsit hebehurgya. Specialitása a három labda szájban tartása és cipelése egyszerre.